Puppycoaching

Het opdoen van de juiste kennis en advies is van groot belang om goed met uw pup van start te kunnen gaan. Veel cursussen die worden aangeboden hebben nadelen zoals grote groepen waardoor er weinig ruimte is om vragen te stellen. Daarnaast wordt er weinig rekening gehouden met het verschil tussen honden en de eigenaren. Als uw hond op jonge leeftijd al gedragsproblemen heeft is de kennis van gedrag bij hondeninstructeurs vaak ontoereikend.

Deze privécursus is een alternatief om uw jonge hond in korte tijd op een juiste manier op te voeden. Het doel van de puppycoaching is om gedragsproblemen te voorkomen. In 5 privélessen ben ik uw puppycoach en maak ik u wegwijs in de wereld van uw hond. U zult onder andere leren wanneer u uw hond het beste bij u kunt roepen en te voorkomen dat uw hond overlast geeft aan andere mensen. Tevens gaan we de hond leren om alleen thuis te blijven. De eerste les van de cursus vindt altijd thuis plaats om alles te bespreken wat met het opvoeden van uw pup te maken heeft.

De overige 4 lessen zijn praktijklessen van een uur en zullen plaatsvinden aan de Kralingse Plas. We spreken af aan het Langepad ter hoogte van Beach House Het Kralingse bos. Op deze plekken zijn tijdens de lessen ook veel andere honden aanwezig, zodat we veel aandacht kunnen besteden aan het socialiseren met soortgenoten en het leren van de hondentaal. De lessen vinden niet wekelijks plaats maar verspreid over een aantal maanden om een terugval in de pubertijd goed op te kunnen vangen. De leeftijd van de deelnemende honden moet tussen de 8 weken en 6 maanden liggen. Honden dienen gevaccineerd te zijn.

De kosten van deze puppycoaching bedragen € 170,00.

Wilt u een afspraak maken voor Puppycoaching? Heeft u nog vragen? U kunt mij telefonisch of via het contactformulier bereiken.
Op alle door mij geleverde diensten gelden de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

Puppy slapend op kleed